30 Kasım 2014 Pazar

Asus DSL-N10 C1 ADSL Modem Router Kullanıcı İncelemesi




Eski modeminizle sık sık bağlantı kopmaları yaşıyorsunuz modeminiz kendisini sürekli kapatıp açtırıyor bu durum canınızı sıkmaya başlamıştır artık ve modeminizi internet sağlayıcınız vermiştir bu durum daha da can sıkıcıdır.İşte bu noktada artık modeminizi değiştirme ihtiyacı hissedersiniz.Ancak hangi ürünü alabileceğinizi bilmiyorsunuz ve fiyatıda uygun olsun istiyorsanız işte tam fiyat/performans ürünü olan Asus DSL-N10 bu tanıma uyan bir ürün.
Asus DSL-N10 tasarımı ve kompakt duruşuyla en başta dikkat çekiyor.Ev kullanıcıları için fazlasıyla ideal bir ürün.

Üstteki fotoğraftada görüldüğü gibi internetinizi aynı anda kablolu olarak başkalarıyla paylaşabilmeniz için 4 adet ethernet çıkışı sağlanmış.Hali hazırda WPS'de bulunmakta.Bunlar tabi çok hoş ancak çok daha iyi bir özelliği var ki oda bu modemde kablosuz anteni değiştirebiliyorsunuz.Ve modem 150 Mbps'a kadar desteklemekte.


Modem arayüzü de gerçekten tatmin edici.Çok fazla şey bilmeden bile internetinizin kontrolünü sağlayabiliyorsunuz.Modemin kurulumdan sonra güncellemesini yine bu arayüzden yapabilirsiniz.
    Peki her şey güzel tamam birde kutu içeriğine bakalım , kutudan çıkanlar : 
-Kurulum CD'si
-Garanti Belgesi
-Kullanım Kılavuzu (Türkçe Yok)
-1 Adet Siyah Ethernet Kablosu (Yaklaşık 1 Metre)
-1 Adet DSL Kablosu
-1 Adet Beyaz ADSL Splıtter
-1 Adet g-Jack GJ-ADSL Bağlantı Aparatı
Kutu içerikleri Asus kalitesinde her zamanki gibi.Modemin 3 yıl garantisi bulunmakta.
Gelelim en önemli konuya , fiyat/performans ürünü dedik , özetledik , peki Asus DSL-N10 modemin fiyatı ne kadar ? Modemin kampanyalı fiyatı 79 Tl'dir.Bu fiyata bu ürün gerçekten harika.

0 yorum:

Yorum Gönder